#1120 closed Package Issue - EDGE (3rdpartybug)

Chrome 34 segfaults in edge, also has NSS\(root-cert) error

Reported by: jdx Owned by: kris
Priority: major Milestone:
Component: System Configuration Version: 10-STABLE
Keywords: Chrome, root-certs, NSS Cc: trac-bugs@…

Description

Hi, doing some bug hunting for you guys!

Chrome gave this error in the terminal a few minutes ago this morning :

[jdx@icebox1392] ~% chrome
[3140:286783488:0517/075024:ERROR:nss_util.cc(853)] After loading Root Certs, loaded==false: NSS error code: -8018
[3140:285238272:0517/075026:ERROR:CONSOLE(0)] "Error in event handler for (unknown): Cannot read property 'tlds' of undefined

Change History (7)

comment:1 Changed 12 months ago by jdx

The system is currently 10.0.2-PRE
FreeBSD 10.0-Release-p11 #0

And I also got this error message from demsg when it segfaulted :

pid 3100 (chrome), uid 1001: exited on signal 11

Here is the Diagnostic read-out from the bug reporting tool :
PC-BSD 10.0-RELEASE-p11 Diagnostic Sheet
Generated: Sat May 17 08:01:56 CDT 2014


pcbsd-base-1399987771
pcbsd-meta-gnome-1384912997
pcbsd-meta-kde-1396637410
pcbsd-meta-kde-accessibility-1366133527
pcbsd-meta-kde-artwork-1366133527
pcbsd-meta-kde-graphics-1381943603
pcbsd-meta-kde-multimedia-1366133527
pcbsd-meta-kde-network-1366133527
pcbsd-meta-kde-pim-1366133527
pcbsd-utils-1400003030
pcbsd-utils-qt4-1400015237


Copyright (c) 1992-2014 The FreeBSD Project.
Copyright (c) 1979, 1980, 1983, 1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993, 1994

The Regents of the University of California. All rights reserved.

FreeBSD is a registered trademark of The FreeBSD Foundation.
FreeBSD 10.0-RELEASE-p11 #0: Wed May 14 14:03:59 UTC 2014

root@…:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC amd64

FreeBSD clang version 3.3 (tags/RELEASE_33/final 183502) 20130610
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3470S CPU @ 2.90GHz (2900.08-MHz K8-class CPU)

Origin = "GenuineIntel?" Id = 0x306a9 Family = 0x6 Model = 0x3a Stepping = 9
Features=0xbfebfbff<FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CLFLUSH,DTS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE>
Features2=0x7fbae3ff<SSE3,PCLMULQDQ,DTES64,MON,DS_CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,POPCNT,TSCDLT,AESNI,XSAVE,OSXSAVE,AVX,F16C,RDRAND>
AMD Features=0x28100800<SYSCALL,NX,RDTSCP,LM>
AMD Features2=0x1<LAHF>
Standard Extended Features=0x281<GSFSBASE,SMEP,ENHMOVSB>
TSC: P-state invariant, performance statistics

real memory = 4294967296 (4096 MB)
avail memory = 3772973056 (3598 MB)
Event timer "LAPIC" quality 600
ACPI APIC Table: <ALASKA A M I>
FreeBSD/SMP: Multiprocessor System Detected: 4 CPUs
FreeBSD/SMP: 1 package(s) x 4 core(s)

cpu0 (BSP): APIC ID: 0
cpu1 (AP): APIC ID: 2
cpu2 (AP): APIC ID: 4
cpu3 (AP): APIC ID: 6

ioapic0 <Version 2.0> irqs 0-23 on motherboard
random: <Software, Yarrow> initialized
kbd1 at kbdmux0
acpi0: <ALASKA A M I> on motherboard
acpi0: Power Button (fixed)
unknown: I/O range not supported
acpi0: reservation of 67, 1 (4) failed
cpu0: <ACPI CPU> on acpi0
cpu1: <ACPI CPU> on acpi0
cpu2: <ACPI CPU> on acpi0
cpu3: <ACPI CPU> on acpi0
hpet0: <High Precision Event Timer> iomem 0xfed00000-0xfed003ff on acpi0
Timecounter "HPET" frequency 14318180 Hz quality 950
Event timer "HPET" frequency 14318180 Hz quality 550
Event timer "HPET1" frequency 14318180 Hz quality 440
Event timer "HPET2" frequency 14318180 Hz quality 440
Event timer "HPET3" frequency 14318180 Hz quality 440
Event timer "HPET4" frequency 14318180 Hz quality 440
atrtc0: <AT realtime clock> port 0x70-0x77 irq 8 on acpi0
atrtc0: Warning: Couldn't map I/O.
Event timer "RTC" frequency 32768 Hz quality 0
attimer0: <AT timer> port 0x40-0x43,0x50-0x53 irq 0 on acpi0
Timecounter "i8254" frequency 1193182 Hz quality 0
Event timer "i8254" frequency 1193182 Hz quality 100
Timecounter "ACPI-fast" frequency 3579545 Hz quality 900
acpi_timer0: <24-bit timer at 3.579545MHz> port 0x408-0x40b on acpi0
pcib0: <ACPI Host-PCI bridge> port 0xcf8-0xcff on acpi0
pci0: <ACPI PCI bus> on pcib0
vgapci0: <VGA-compatible display> port 0xf000-0xf03f mem 0xf7800000-0xf7bfffff,0xe0000000-0xefffffff irq 16 at device 2.0 on pci0
agp0: <IvyBridge? desktop GT1 IG> on vgapci0
agp0: aperture size is 256M, detected 262140k stolen memory
vgapci0: Boot video device
xhci0: <Intel Panther Point USB 3.0 controller> mem 0xf7e00000-0xf7e0ffff irq 16 at device 20.0 on pci0
xhci0: 32 byte context size.
xhci0: Port routing mask set to 0xffffffff
usbus0 on xhci0
pci0: <simple comms> at device 22.0 (no driver attached)
ehci0: <Intel Panther Point USB 2.0 controller> mem 0xf7e17000-0xf7e173ff irq 16 at device 26.0 on pci0
usbus1: EHCI version 1.0
usbus1 on ehci0
hdac0: <Intel Panther Point HDA Controller> mem 0xf7e10000-0xf7e13fff irq 22 at device 27.0 on pci0
pcib1: <ACPI PCI-PCI bridge> irq 16 at device 28.0 on pci0
pci1: <ACPI PCI bus> on pcib1
pcib2: <ACPI PCI-PCI bridge> irq 17 at device 28.1 on pci0
pci2: <ACPI PCI bus> on pcib2
ehci1: <Intel Panther Point USB 2.0 controller> mem 0xf7e16000-0xf7e163ff irq 23 at device 29.0 on pci0
usbus2: EHCI version 1.0
usbus2 on ehci1
pcib3: <ACPI PCI-PCI bridge> at device 30.0 on pci0
pci3: <ACPI PCI bus> on pcib3
em0: <Intel(R) PRO/1000 Legacy Network Connection 1.0.6> port 0xd000-0xd03f mem 0xf7c40000-0xf7c5ffff,0xf7c20000-0xf7c3ffff irq 16 at device 0.0 on pci3
em0: Ethernet address: 90:e2:ba:1a:43:c7
isab0: <PCI-ISA bridge> at device 31.0 on pci0
isa0: <ISA bus> on isab0
ahci0: <Intel Panther Point AHCI SATA controller> port 0xf0b0-0xf0b7,0xf0a0-0xf0a3,0xf090-0xf097,0xf080-0xf083,0xf060-0xf07f mem 0xf7e15000-0xf7e157ff irq 19 at device 31.2 on pci0
ahci0: AHCI v1.30 with 6 6Gbps ports, Port Multiplier not supported
ahcich0: <AHCI channel> at channel 0 on ahci0
ahcich2: <AHCI channel> at channel 2 on ahci0
ahciem0: <AHCI enclosure management bridge> on ahci0
pci0: <serial bus, SMBus> at device 31.3 (no driver attached)
acpi_button0: <Power Button> on acpi0
acpi_tz0: <Thermal Zone> on acpi0
acpi_tz1: <Thermal Zone> on acpi0
sc0: <System console> at flags 0x100 on isa0
sc0: VGA <16 virtual consoles, flags=0x300>
vga0: <Generic ISA VGA> at port 0x3c0-0x3df iomem 0xa0000-0xbffff on isa0
atkbdc0: <Keyboard controller (i8042)> at port 0x60,0x64 on isa0
atkbd0: <AT Keyboard> irq 1 on atkbdc0
kbd0 at atkbd0
atkbd0: [GIANT-LOCKED]
ppc0: cannot reserve I/O port range
est0: <Enhanced SpeedStep? Frequency Control> on cpu0
p4tcc0: <CPU Frequency Thermal Control> on cpu0
est1: <Enhanced SpeedStep? Frequency Control> on cpu1
p4tcc1: <CPU Frequency Thermal Control> on cpu1
est2: <Enhanced SpeedStep? Frequency Control> on cpu2
p4tcc2: <CPU Frequency Thermal Control> on cpu2
est3: <Enhanced SpeedStep? Frequency Control> on cpu3
p4tcc3: <CPU Frequency Thermal Control> on cpu3
ZFS NOTICE: Prefetch is disabled by default if less than 4GB of RAM is present;

to enable, add "vfs.zfs.prefetch_disable=0" to /boot/loader.conf.

ZFS filesystem version: 5
ZFS storage pool version: features support (5000)
Timecounters tick every 1.000 msec
vboxdrv: fAsync=0 offMin=0x198 offMax=0x3b8
hdacc0: <Realtek ALC887 HDA CODEC> at cad 0 on hdac0
hdaa0: <Realtek ALC887 Audio Function Group> at nid 1 on hdacc0
pcm0: <Realtek ALC887 (Rear Analog)> at nid 20 and 24,26 on hdaa0
pcm1: <Realtek ALC887 (Front Analog)> at nid 27 and 25 on hdaa0
random: unblocking device.
usbus0: 5.0Gbps Super Speed USB v3.0
usbus1: 480Mbps High Speed USB v2.0
usbus2: 480Mbps High Speed USB v2.0
ugen2.1: <Intel> at usbus2
uhub0: <Intel EHCI root HUB, class 9/0, rev 2.00/1.00, addr 1> on usbus2
ugen1.1: <Intel> at usbus1
uhub1: <Intel EHCI root HUB, class 9/0, rev 2.00/1.00, addr 1> on usbus1
ugen0.1: <0x8086> at usbus0
uhub2: <0x8086 XHCI root HUB, class 9/0, rev 3.00/1.00, addr 1> on usbus0
ada0 at ahcich0 bus 0 scbus0 target 0 lun 0
ada0: <WDC WD3200JD-60KLB0 08.05J08> ATA-6 SATA 1.x device
ada0: Serial Number WD-WCAMR2144750
ada0: 150.000MB/s transfers (SATA 1.x, UDMA5, PIO 8192bytes)
ada0: 305245MB (625142448 512 byte sectors: 16H 63S/T 16383C)
ada0: Previously was known as ad4
ses0 at ahciem0 bus 0 scbus2 target 0 lun 0
ses0: <AHCI SGPIO Enclosure 1.00 0001> SEMB S-E-S 2.00 device
ses0: SEMB SES Device
cd0 at ahcich2 bus 0 scbus1 target 0 lun 0
cd0: <Optiarc DVD RW AD-7280S 1.01> Removable CD-ROM SCSI-0 device
cd0: 150.000MB/s transfers (SATA 1.x, UDMA5, ATAPI 12bytes, PIO 8192bytes)
cd0: cd present [1465712 x 2048 byte records]
Netvsc initializing... SMP: AP CPU #2 Launched!
SMP: AP CPU #1 Launched!
SMP: AP CPU #3 Launched!
Timecounter "TSC-low" frequency 1450040640 Hz quality 1000
uhub2: 8 ports with 8 removable, self powered
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
ugen2.2: <vendor 0x8087> at usbus2
uhub3: <vendor 0x8087 product 0x0024, class 9/0, rev 2.00/0.00, addr 2> on usbus2
ugen1.2: <vendor 0x8087> at usbus1
uhub4: <vendor 0x8087 product 0x0024, class 9/0, rev 2.00/0.00, addr 2> on usbus1
Root mount waiting for: usbus2 usbus1
uhub3: 6 ports with 6 removable, self powered
uhub4: 6 ports with 6 removable, self powered
ugen1.3: <Logitech> at usbus1
ukbd0: <USB Keyboard> on usbus1
kbd2 at ukbd0
Root mount waiting for: usbus1
ugen1.4: <Logitech> at usbus1
Trying to mount root from zfs:tank/ROOT/default []...
Cuse4BSD v0.1.33 @ /dev/cuse
cryptosoft0: <software crypto> on motherboard
aesni0: <AES-CBC,AES-XTS> on motherboard
pefs: AESNI hardware acceleration enabled
acpi_video0: <ACPI video extension> on vgapci0
fuse-freebsd: version 0.4.4, FUSE ABI 7.8
uhid0: <USB Keyboard> on usbus1
ums0: <Logitech Optical USB Mouse, class 0/0, rev 2.00/3.40, addr 4> on usbus1
ums0: 3 buttons and [XYZ] coordinates ID=0
ipfw2 (+ipv6) initialized, divert loadable, nat loadable, default to deny, logging disabled
WARNING: attempt to domain_add(bluetooth) after domainfinalize()
info: [drm] Initialized drm 1.1.0 20060810
drmn0: <Intel IvyBridge?> on vgapci0
info: [drm] MSI enabled 1 message(s)
info: [drm] AGP at 0xe0000000 256MB
iicbus0: <Philips I2C bus> on iicbb0 addr 0xff
iic0: <I2C generic I/O> on iicbus0
iic1: <I2C generic I/O> on iicbus1
iicbus2: <Philips I2C bus> on iicbb1 addr 0xff
iic2: <I2C generic I/O> on iicbus2
iic3: <I2C generic I/O> on iicbus3
iicbus4: <Philips I2C bus> on iicbb2 addr 0xff
iic4: <I2C generic I/O> on iicbus4
iic5: <I2C generic I/O> on iicbus5
iicbus6: <Philips I2C bus> on iicbb3 addr 0xff
iic6: <I2C generic I/O> on iicbus6
iic7: <I2C generic I/O> on iicbus7
iicbus8: <Philips I2C bus> on iicbb4 addr 0xff
iic8: <I2C generic I/O> on iicbus8
iic9: <I2C generic I/O> on iicbus9
iicbus10: <Philips I2C bus> on iicbb5 addr 0xff
iic10: <I2C generic I/O> on iicbus10
iic11: <I2C generic I/O> on iicbus11
iicbus12: <Philips I2C bus> on iicbb6 addr 0xff
iic12: <I2C generic I/O> on iicbus12
iic13: <I2C generic I/O> on iicbus13
iicbus14: <Philips I2C bus> on iicbb7 addr 0xff
iic14: <I2C generic I/O> on iicbus14
iic15: <I2C generic I/O> on iicbus15
info: [drm] Supports vblank timestamp caching Rev 1 (10.10.2010).
info: [drm] Driver supports precise vblank timestamp query.
drmn0: taking over the fictitious range 0xe0000000-0xf0000000
info: [drm] Initialized i915 1.6.0 20080730
pid 3100 (chrome), uid 1001: exited on signal 11


May 17 08:00:00 icebox1392 newsyslog[4095]: logfile turned over due to size>100K


hostb0@pci0:0:0:0: class=0x060000 card=0x77981462 chip=0x01508086 rev=0x09 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = 'Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor DRAM Controller'
class = bridge
subclass = HOST-PCI

vgapci0@pci0:0:2:0: class=0x030000 card=0x21111462 chip=0x01528086 rev=0x09 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = 'Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics Controller'
class = display
subclass = VGA

xhci0@pci0:0:20:0: class=0x0c0330 card=0x77981462 chip=0x1e318086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family USB xHCI Host Controller'
class = serial bus
subclass = USB

none0@pci0:0:22:0: class=0x078000 card=0x77981462 chip=0x1e3a8086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family MEI Controller'
class = simple comms

ehci0@pci0:0:26:0: class=0x0c0320 card=0x77981462 chip=0x1e2d8086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller'
class = serial bus
subclass = USB

hdac0@pci0:0:27:0: class=0x040300 card=0xd7981462 chip=0x1e208086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family High Definition Audio Controller'
class = multimedia
subclass = HDA

pcib1@pci0:0:28:0: class=0x060400 card=0x77981462 chip=0x1e108086 rev=0xc4 hdr=0x01

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1'
class = bridge
subclass = PCI-PCI

pcib2@pci0:0:28:1: class=0x060400 card=0x77981462 chip=0x1e128086 rev=0xc4 hdr=0x01

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 2'
class = bridge
subclass = PCI-PCI

ehci1@pci0:0:29:0: class=0x0c0320 card=0x77981462 chip=0x1e268086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller'
class = serial bus
subclass = USB

pcib3@pci0:0:30:0: class=0x060401 card=0x77981462 chip=0x244e8086 rev=0xa4 hdr=0x01

vendor = 'Intel Corporation'
device = '82801 PCI Bridge'
class = bridge
subclass = PCI-PCI

isab0@pci0:0:31:0: class=0x060100 card=0x77981462 chip=0x1e498086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = 'B75 Express Chipset LPC Controller'
class = bridge
subclass = PCI-ISA

ahci0@pci0:0:31:2: class=0x010601 card=0x77981462 chip=0x1e028086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family 6-port SATA Controller [AHCI mode]'
class = mass storage
subclass = SATA

none1@pci0:0:31:3: class=0x0c0500 card=0x77981462 chip=0x1e228086 rev=0x04 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '7 Series/C210 Series Chipset Family SMBus Controller'
class = serial bus
subclass = SMBus

em0@pci0:3:0:0: class=0x020000 card=0x13768086 chip=0x107c8086 rev=0x05 hdr=0x00

vendor = 'Intel Corporation'
device = '82541PI Gigabit Ethernet Controller'
class = network
subclass = ethernet


# XFree86 configuration file for RoFreeSBIE

Section "ServerLayout?"

Identifier "XFree86 Configured"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice? "Mouse0" "CorePointer?"
InputDevice? "Keyboard0" "CoreKeyboard?"

EndSection?

Section "Files"

ModulePath? "/usr/local/lib/modules"
ModulePath? "/usr/local/lib/xorg/modules"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/cyrillic/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/TrueType/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/illinoy/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/webfonts/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/misc/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/OTF/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/TTF/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/Speedo/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/Type1/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/CID/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/75dpi/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/100dpi/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/dejavu/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/bitstream-vera/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/cyrillic/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/hebrew/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/vietnamese/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/indic/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/fonts-indic/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/AAHS"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/AGA"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/FS"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/Kasr"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/MCS"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/ae_fonts1/Shmookh"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/local/"
FontPath? "/usr/local/lib/X11/fonts/util/"

EndSection?

Section "Module"

Load "extmod"
Load "record"
Load "dbe"
Load "glx"
Load "dri"
Load "dri2"

EndSection?

Section "InputDevice?"

Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"

EndSection?

Section "InputDevice?"

Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "auto"
Option "Device" "/dev/sysmouse"
Option "ZAxisMapping" "4 5"

EndSection?

Section "Screen"

Identifier "Screen0"
Device "Card0"
Monitor "Monitor0"

EndSection?

Section "Device"

Identifier "Card0"
Driver "intel"
BusID "0:2:0"

EndSection?


vboxnet_enable="NO"

# Auto-Enabled NICs from pc-sysinstall

ifconfig_em0="DHCP"

# Auto-Enabled NICs from pc-sysinstall

ifconfig_em0_ipv6="inet6 accept_rtadv"

hostname="icebox1392"

zfs_enable="YES"

pf_rules="/etc/pf.conf"
warden_enable="NO"
cupsd_enable="NO"


# * IMPORTANT NOTICE *
# Run 'grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg' after making changes to this file
###############################################################################
vboxdrv_load="YES"
vfs.root.mountfrom="zfs:tank/ROOT/default"
zfs_load="YES"


Filesystem 1M-blocks Used Avail Capacity Mounted on
tank/ROOT/default 291719 13359 278359 5% /
devfs 0 0 0 100% /dev
procfs 0 0 0 100% /proc
linprocfs 0 0 0 100% /compat/linux/proc
tank/root 278360 0 278359 0% /root
tank/tmp 278360 0 278359 0% /tmp
tank/usr/home 278359 0 278359 0% /usr/home
tank/usr/home/jdx 278579 219 278359 0% /usr/home/jdx
tank/usr/jails 278359 0 278359 0% /usr/jails
tank/usr/obj 278359 0 278359 0% /usr/obj
tank/usr/pbi 284569 6209 278359 2% /usr/pbi
tank/usr/ports 278562 202 278359 0% /usr/ports
tank/usr/ports/distfiles 278359 0 278359 0% /usr/ports/distfiles
tank/usr/src 278359 0 278359 0% /usr/src
tank/var/audit 278359 0 278359 0% /var/audit
tank/var/log 278360 0 278359 0% /var/log
tank/var/tmp 278374 14 278359 0% /var/tmp
/dev/cd0 2862 2862 0 100% /media/Data disc(videos) (11 Jul 12)


last pid: 4309; load averages: 0.11, 0.16, 0.16 up 0+00:22:53 08:01:56
104 processes: 1 running, 103 sleeping

Mem: 685M Active, 437M Inact, 1141M Wired, 7276K Cache, 80K Buf, 1352M Free
ARC: 781M Total, 339M MFU, 417M MRU, 784K Anon, 4657K Header, 21M Other
Swap: 2000M Total, 2000M Free

PID USERNAME THR PRI NICE SIZE RES STATE C TIME WCPU COMMAND

2023 jdx 7 20 0 763M 210M kqread 1 0:43 2.69% gnome-shell
3140 jdx 35 24 0 661M 160M uwait 0 0:21 0.39% chrome
1528 root 1 -21 r31 142M 41964K select 2 0:16 0.39% Xorg
3483 jdx 8 20 0 910M 114M uwait 0 0:07 0.20% chrome
1137 root 1 20 0 14572K 1924K select 3 0:04 0.20% powerd
4217 jdx 2 20 0 203M 36408K select 3 0:00 0.10% pc-bugreport
3432 jdx 11 20 0 1025M 219M sbwait 2 0:07 0.00% chrome
3158 jdx 8 25 0 894M 84388K uwait 3 0:02 0.00% chrome
2245 jdx 4 28 0 309M 31312K select 3 0:02 0.00% gnome-terminal-serv

720 root 1 20 0 16796K 2028K select 0 0:01 0.00% moused

1722 root 2 21 0 233M 32196K select 0 0:01 0.00% PCDM-session
1963 jdx 1 20 0 17212K 4084K select 1 0:01 0.00% dbus-daemon
1972 jdx 6 23 0 405M 35904K select 3 0:01 0.00% gnome-settings-daem
3150 jdx 8 25 0 900M 98M uwait 3 0:01 0.00% chrome
1450 haldaemon 2 20 0 60824K 8532K select 0 0:01 0.00% hald
4158 jdx 2 52 0 206M 39188K select 0 0:00 0.00% pc-controlpanel
3149 jdx 8 24 0 899M 96564K uwait 3 0:00 0.00% chrome
3144 jdx 8 22 0 900M 97468K uwait 1 0:00 0.00% chrome

I am using an MSI CSM-P75MA-P49 Mainboard with kingston 4GB value ram .

Will continue the hunt.

Also let me know if there are any specific behaviours with the system , apps or bugs of any other nature you need me to test! :-)

comment:2 Changed 12 months ago by kris

Can you give me output of "which chrome" from the command-line? Also, are all your packages up to date?

# pc-updatemanager pkgupdate

Lastly, if it keeps happening maybe you have a bad extension / plugin causing crash? I know the chromecast one does. FWIW, I'm running chrome on EDGE right now.

comment:3 Changed 12 months ago by jdx

For Kris Moore :

The "which chrome" command states /usr/bin/chrome

Please let me know if you guys need any thing else!

Thanks!

comment:4 Changed 12 months ago by jdx

Kris, my packages are all up to date, and I upgraded to the PBING format, is there anything I am missing?

comment:5 Changed 12 months ago by kris

Can you remove /usr/bin/chrome? It should be using /usr/local/bin/chrome.

Also, send output of "pkg info | grep chromium"

I'm using chromium-35.0.1916.114 on EDGE and it works just fine.

Try removing your user-profile also ~/.config/chromium

If you have a bad extension in there it can cause segfaults.

comment:6 Changed 12 months ago by joshms

  • Owner set to kris

comment:7 Changed 12 months ago by kris

  • Resolution set to 3rdpartybug
  • Status changed from new to closed

Closing due to it being for much older version of chrome. If you still have issues, reopen.

Note: See TracTickets for help on using tickets.