Opened 4 years ago

Closed 3 years ago

#330 closed System Defect (fixed)

Green tint on screen during installation

Reported by: joehache Owned by: kris
Priority: trivial Milestone: 8.1
Component: Installer Version: 8.1-RC1
Keywords: Cc: trac-bugs@…

Description

When the installer loads the screen is tinted green and is difficult to read. The exception to this is the mouse pointer, which is white and not tinted. As I have troubles completing installation (see ticket #329) I am not sure if this tint will extend to the installed GUI. I have tested this system using OpenBSD and the colour is fine.

Change History (4)

comment:1 Changed 4 years ago by joehache

Went to command line to retrieve error log from installation (for a third problem), and noticed that the green tint extends here as well.

comment:2 Changed 4 years ago by kris

This error is probably coming from the xorg video driver. What are you using, ati / intel / nvidia?

Also, when the system first boots up, does the green tint exist there, or is it only when the gui loads that the tint shows up?

comment:3 Changed 4 years ago by joehache

I'm using an ATI RADEON card, I didn't check the xorg of PC-BSD but xorg on other distros on my system are using radeon. Note that when I tried to install 8.0 the screen showed fine.

comment:4 Changed 3 years ago by dlavigne

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

This should be fixed in 9.0-RELEASE. Reopen the ticket if it is not.

Note: See TracTickets for help on using tickets.